Hondenpension zonder hokken, hondenschool en gedragsbegeleiding
 

Voor een intensieve training kun je terecht als je van ver komt en/of niet in staat bent regelmatig over een aantal weken te komen.

Gedurende 4 dagen krijg je 2 keer per dag een individuele training van ca. 1,5 uur. In het midden is er één dag trainingspause, op de laatste dag vindt er één les plaats en de laatste les volgt ca. 2 weken later, om te kijken hoe het gaat en wat er eventueel is blijven liggen.

 Tussen de lessen door oefen je het geleerde zelfstandig, waarbij je aan het begin ook gebruik kan maken van ons omheinde terrein.

De intensieve training kan alleen worden afgesproken na een eerste individuele les, waarin we o.a. kijken of deze vorm van training bij jou en je wensen past.

Het voordeel van de intensieve training is, dat je even niets anders aan je hoofd hebt en helemaal met je hond bezig kan zijn, dat er een continue opbouw in de lessen zit en daardoor vaak in korte tijd oude patronen doorbroken worden, hetgeen thuis langer zou duren en meer moeite zou kosten. Mijn streven is, dat het voor jou/jullie ook een ontspande week is. Het is echter wel de bedoeling dat je tussen de lessen met je hond bezig bent en het geleerde oefent. Daarom is het niet mogelijk je hond gedurende deze week in ons pension onder te brengen.

Kosten: € 550.- 

Kaart
Opbellen
E-mail