Hondenpension zonder hokken, hondenschool en gedragsbegeleiding
 

Reserveren is niet vrijblijvend. Ik ga ervan uit, dat eerst bij familie/vrienden/kennissen wordt gecheckt of iemand voor je hond wil zorgen, alvorens bij mij te reserveren.

In het verleden is gebleken, dat dat nog weleens wordt omgedraaid. Tevens werd er te vaak en te makkelijk omgegaan met het feit dat ik geen annuleringskosten berekende. Vanaf 1 januari 2018 worden daarom annuleringskosten berekend voor annuleringen die korter dan twee weken voor aanvang van de gereserveerde periode plaatsvinden (zie onder tarieven).

Bovendien moet vanaf 1 januari 2018 vooruit worden betaald - de reservering vervalt dan, als de rekening tot drie weken voor begin van de brengdatum niet is voldaan.


Klik hier voor het reserveringsformulier, als je wil reserveren.

Let er svp op, dat de brengdag niet op een zondag valt (op zondagen is alleen het ophalen van honden mogelijk).

Na het versturen van het formulier ontvang je zelf ook een copie op je eigen emailadres. Mocht je die niet krijgen is je mailadres fout ingevuld en kan ik ook niet antwoorden!

Met de bevestiging van de reservering ontvang je tevens de nota. Deze moet minimaal drie weken voor begin van de gereserveerde periode zijn voldaan.

Ik streef ernaar elke aanvraag binnen enkele dagen te beantwoorden. Mocht je daar niet op kunnen wachten, bv omdat je met het boeken van een reis wacht op mijn antwoord, vermeld dat dan even in het formulier! Als er GEEN plek is, antwoord ik meteen. Mocht je dus even op antwoord moeten wachten, geen paniek :-)Kaart
Opbellen
E-mail