Hondenpension zonder hokken, hondenschool en gedragsbegeleiding
 

  

Prijzen hondenpension
(mei 2014 t/m december 2017)

 
Per hond/begonnen dag, incl. voer en btw: € 25.-


Kortingen**
Heb je meer honden en/of behoefte aan meer dan 9 dagen opvang per 12 maanden? Dan krijg je voor de meeste honden** vanaf de 10e dag binnen de daarop volgende 12 maanden ongevraagd korting en betaal je voor de

10e – 19e dag: € 22.- /hond/dag
20e – 29e dag: € 21.- /hond/dag
30e – 39e dag: € 20.- /hond/dag
40e – 49e dag: € 19.- /hond/dag
50e – 59e dag: € 18.- /hond/dag
en vanaf de 60e dag: € 17.- /hond/dag

Dit betekent, dat je automatisch korting krijgt  vanaf de 10. dag binnen 12 maanden (gerekend vanaf de eerste dag waarop je hond hier is).  Elke dag bij elk volgend verblijf telt mee gedurende deze 12 maanden. Verblijven er meer honden uit één gezin bij ons, telt natuurlijk elke hond mee op dezelfde spaarkaart.
De korting kan oplopen tot 32% op de normale prijs. 

 12 maanden na het eerste verblijf start weer een nieuwe spaarkaart.

 ** niet gecastreerde reuen en alle honden jonger dan 6 maanden kunnen geen korting krijgen  (beperkt aantal plekken, hogere kosten voor schoonmaak en voor  begeleiding in de groep).

 Bij elke reservering ontvang je per mail een bevestiging, waarin o.a. de kosten voor het verblijf vermeld wordt – de korting is hierbij al berekend.

  •  Elk verblijf moet wordt bij het brengen worden betaald.
  • Een reu met castratiechip geldt alleen dan als gecastreerd, als de chip minimaal 6 weken en maximaal 5 maanden (11 maanden als het een 12-maandenchip is) voor aanvang van het verblijf bij ons gezet is (datum moet  door de dierenarts in het boekje zijn vermeld!)

  • Reserveringen kunnen op elk moment voor begin van het verblijf worden geannuleerd, zonder dat er kosten ontstaan.
    Let op: dit verandert vanaf 1 januari 2018!

  • Als honden eerder worden  opgehaald dan gepland, worden de gereserveerde dagen niet    uitbetaald. Mocht je hond langer blijven als gepland, worden de extra dagen bij het ophalen betaald (contant of pin).
  • Breng- en ophaaldagen tellen als hele dagen, ongeacht het tijdstip waarop een hond wordt     gebracht of opgehaald.

 
Toeslagen berekenen wij voor:

Ophalen en thuisbrengen
minimaal 2 weken van tevoren afspreken.

€ 0,30 per gereden km (dus altijd onze heen en terugreis)

 Dineren à la carte
Carnibest versvoer of hypoallergeen droogvoer (Wolfsblut, verschillende smaken, granenvrij!)
€ 0,50 per 100g.

Vachtverzorging
Voor de vachtverzorging van korthaarige honden berekenen wij geen toeslagen.
Voor alle honden met vachten die kunnen verklitten, vervilten en/of honden die een dik ondervacht hebben, evenals voor honden met korter vacht die in de rui zijn berekenen wij na het eerste halve uur vachtverzorging per week (dat vinden wij normaal en is inbegrepen) € 20.- per elk volgend half uur vachtverzorging per week.
Warom?
Uitgaande van onze gemiddelde bezetting van 30 honden per dag is alleen voor de normale vachtverzorging één werknemer 2 werkdagen per week nodig. In werkelijkheid is dit vele malen meer. En elke keer als een activiteit met een individuele hond plaats vindt, is extra personeel nodig om de groep te begeleiden. Wij hebben ervoor gekozen de vachtverzorging van bewerkelijke vachten niet meer in de normale dagprijs onder te brengen en deze niet te verhogen met de werkelijke kosten voor de extra verzorging van sommige honden. Helaas is onze ervaring dat veel honden met een bewerkelijke vacht al bij binnenkomst veel tijd voor de vachtverzorging van ons vragen – en dat was niet de bedoeling.
Wij adviseren dat je je hond voor aanvang van het verblijf goed nakijkt en doorkamt. Bij het brengen van de hond zullen wij samen de toestand van de vacht en de nodige vachtverzorging bespreken.

Het is niet mogelijk te kiezen voor “dan maar geen vachtverzorging” aangezien de honden met ons samen leven in mijn huis. Bovendien is het bijna onmogelijk om modder en zand uit een onverzorgde vacht te spoelen, hetgeen als het buiten nat is elke keer moet gebeuren als de honden weer in huis komen, dus enkele keren per dag!ken aan de dierenkliniek, verbandwisselingen en/of spoelen van wonden, individuele begeleiding:
Voor het geven van medicijnen, oog- en oordruppels etc worden geen toeslagen berekend.

Voor bezoeken aan de kliniek berekenen wij reiskosten gelijk aan het ophalen/brengen en een toeslag van € 20.-
Als verbanden gewisseld moeten worden en/of wonden gespoeld moeten worden, berekenen wij daarvoor een toeslag van € 20.- per half uur.

Honden die buiten niet bij de groep mogen zijn, bijvoorbeeld omdat zij aan het revalideren zijn na een operatie of om een andere reden niet belastbaar zijn en aan de riem moeten worden uitgelaten, kunnen alleen bij uitzondering bij ons logeren. Zij moeten individueel worden  begeleid en uitgelaten en hiervoor berekenen wij een toeslag van € 25.- per dag.


Troetelprogramma!
Alle honden krijgen bij ons aandacht, aaitjes en knuffeltjes. Dit gebeurt echter altijd in de groep. Als je graag wilt dat je hond tijdens je afwezigheid individueel extra verwend wordt en ons even helemaal voor zich zelf heeft, geven wij nu de gelegenheid dit erbij te boeken. Op het online-reserveringsformulier geeft je aan hoe vaak je een activiteit voor je hond wil boeken. Als je je hond brengt spreken wij dan samen met je af welke activiteit je hond fijn zou vinden.

Mogelijkheden die wij kunnen bieden zijn:
rustig knuffelen/ontspanningsmassages
Clickertraining/denkspelletjes/zoekspelletjes
Longeren (door middel van het samen bewegen aan een cirkel voeren wij een gesprek met de hond. Over richting, snelheid, afstand en nabijheid, over wie we zijn – in de taal die hij het beste begrijpt: lichaamstaal. Longeren heeft een positieve invloed op de binding en de concentratie. Je leert elkaar goed kennen, dat is spannend! En het maakt moe…).

Wat wij niet bieden:

met de bal of frisbee spelen
wandelen buiten het terrein
agility

Kosten: € 20.- per half uur.

Kaart
Opbellen
E-mail