Hondenpension zonder hokken, hondenschool en gedragsbegeleiding
 

Prijzen hondenpension
  
Per hond/begonnen dag, incl. voer en btw: € 30.-


Kortingen**
Heb je meer honden en/of behoefte aan meer dan 9 dagen opvang per 12 maanden? Dan krijg je voor de meeste honden** vanaf de 10e dag binnen de daarop volgende 12 maanden korting en betaal je voor de

10e – 19e dag: € 27.- /hond/dag
20e – 29e dag: € 26.- /hond/dag
30e – 39e dag: € 25.- /hond/dag
40e – 49e dag: € 24.- /hond/dag
50e – 59e dag: € 23.- /hond/dag
en vanaf de 60e dag: € 22.- /hond/dag

Dit betekent, dat je automatisch korting krijgt vanaf de 10e dag binnen 12 maanden (gerekend vanaf de eerste dag waarop je hond hier is).  Elke dag bij elk volgend verblijf telt mee gedurende deze 12 maanden.
Verblijven er meer honden uit één gezin bij ons, telt natuurlijk elke hond mee voor dezelfde korting.
De korting kan oplopen tot 32% van de normale prijs.  

12 maanden na de eerste dag start weer een nieuwe spaarkaart.

**
niet gecastreerde reuen en alle honden jonger dan 6 maanden kunnen geen korting krijgen  (beperkt aantal plekken, hogere kosten voor schoonmaak en voor meer behoefte aan begeleiding in de groep).
Dit geldt ook voor alle honden die niet zonder toezicht in de groep kunnen zijn.
In al deze gevallen blijft de prijs € 30.- per begonnen dag, ongeacht de lengte van het verblijf of het aantal verbruikte dagen. 

Bij elke reservering ontvang je per mail een bevestiging en de nota. Deze moet minimaal 3 weken voor aanvang van het verblijf zijn voldaan, anders vervalt de reservering.

  • Een reu met castratiechip geldt alleen als gecastreerd, als de chip minimaal 6 weken en maximaal 5 maanden (11 maanden als het een 12-maandenchip is) voor aanvang van het verblijf bij ons is geplaatst (datum moet  door de dierenarts in het boekje zijn vermeld!)

Annuleringen:

Er kan alleen schriftelijk per mail worden geannuleerd.

  • Bij annuleringen minder dan 14 dagen voor begin voor het verblijf berekenen wij 50% van het bedrag voor de gereserveerde periode.
  • Bij annuleringen minder dan 7 dagen voor begin van het verblijf berekenen wij het volledige bedrag voor de gereserveerde periode.
  • Mocht je hond langer blijven als gepland, worden de extra dagen bij het ophalen betaald.

 
Toeslagen berekenen wij voor:

Ophalen en thuisbrengen
minimaal 2 weken van tevoren afspreken.

€ 0,60 per gereden km (dus altijd onze heen en terugreis)

Dineren à la carte
Speciaalvoer
:
Versvoer of hypoallergeen droogvoer (Wolfsblut, verschillende smaken, granenvrij!)

€ 0,75 per 100g.chtverzorging

Vachtverzorging:
Aangezien de honden bij mij in huis leven, worden honden met een onverzorgde vacht niet geaccepteerd. Onverzorgd betekend: ongekamd, klitten/verviltingen in buik, broek, achter de oren en/of in de hals, niet uitgekamt ondervacht in de zomer bij honden met dik ondervacht, uitstekende plukken...


Wij adviseren dat je je hond vóór aanvang van het verblijf goed nakijkt en doorkamt en/of de hond recent naar de trimmer is geweest is. Bij het brengen van de hond zullen wij samen de toestand van de vacht  bespreken.
Mocht er achterstallige vachtverzorging nodig zijn berekenen wij € 25.- per half uur.

Medische verzorging:

Voor het geven van medicatie berekenen wij geen toeslagen.

Voor bezoeken aan de dierenkliniek berekenen wij reiskosten gelijk aan het ophalen/brengen en een toeslag van € 25.-.

Als verbanden gewisseld moeten worden en/of wonden gespoeld moeten worden, berekenen wij daarvoor een toeslag van € 25.- per half uur.

Honden die buiten niet bij de groep mogen zijn, bijvoorbeeld omdat zij aan het revalideren zijn na een operatie of om een andere reden niet belastbaar zijn en aan de riem moeten worden uitgelaten, kunnen alleen bij uitzondering bij ons logeren. Zij moeten individueel worden begeleid en uitgelaten en hiervoor berekenen wij een toeslag van € 30.- per dag.

Loopse teven:
Kunnen niet worden opgenomen. Mocht een teef tijdens haar verblijf toch loops worden, geldt een toeslag van € 30.- per dag.

Troetelprogramma!
Troetelprogramma:
Alle honden krijgen bij ons aandacht, aaitjes en knuffeltjes. Dit gebeurt echter altijd in de groep. Als je graag wilt dat je hond tijdens je afwezigheid individueel extra verwend wordt en ons even helemaal voor zich zelf heeft, bieden wij de gelegenheid dit erbij te boeken. Op het online-reserveringsformulier geeft je aan hoe vaak je een activiteit voor je hond wil boeken. Als je je hond brengt spreken wij dan samen met je af welke activiteit je hond fijn zou vinden.

Mogelijkheden die wij kunnen bieden zijn:

rustig knuffelen/ontspanningsmassages
Clickertraining/denkspelletjes/zoekspelletjes
Longeren (door middel van het samen bewegen aan een cirkel voeren wij een gesprek met de hond. Over richting, snelheid, afstand en nabijheid, over wie we zijn – in de taal die hij het beste begrijpt: lichaamstaal. Longeren heeft een positieve invloed op de binding en de concentratie. Je leert elkaar goed kennen, dat is spannend! En het maakt moe…).

Kosten: € 25.- per half uur.

Kaart
Opbellen
E-mail